Bízz magadban!

8 tulajdonság, ami a boldog párkapcsolathoz feltétlenül szükséges

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a boldog párkapcsolathoz az szükséges, hogy megtalálják az Igazit, akivel képesek harmonikusan élni. Valójában a boldog párkapcsolat kulcsa inkább az, hogy elég érett személyiség vagyok-e ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatot alakítsak ki valakivel. Vagyis nem az a lényeg, hogy megtalálom-e az Igazit, hanem hogy én magam képes vagyok-e Igazivá… Tovább »

Így hozd ki a legtöbbet a netes társkeresésből!

A netes társkeresés megsokszorozza a pártalálási esélyeinket, ám nem csodaszer, csak egy eszköz, amit meg kell tanulni helyesen használni. Sajnos sokan az első kudarcok után feladják, mert eszükbe sem jut, hogy ennek is megvannak a maga fortélyai. Ha ezeket nem ismerjük, gyakrabban ér minket kudarc, és elmegy a kedvünk az egésztől. Pedig az eszköz jó,… Tovább »

Az eltűnt szenvedély nyomában

Sokan nyomoznak kétségbeesetten: hová tűnt a szenvedély a párkapcsolatukból, házasságukból. Keresik, keresik egyre kétségbeesettebben, de nem találják, végül arra a megállapításra jutnak, hogy nem is az igazival élnek együtt, és elkezdik keresgélni azt, hogy ki az, aki ismét lángra lobbanthatja bennük a szenvedélyt.     Ugyanazzal a tyúkkal? A legenda szerint Calvin Coolidge amerikai elnök… Tovább »

3 tipp a jobb kapcsolatokért

  A hétköznapi jóllét legfontosabb alapja a jó kapcsolatok. Családtagokkal, kollégákkal, barátokkal.Íme néhány egyszerű trükk, amivel javíthatod a kapcsolataidat. Dicsérd! Mutass nekem valakit, aki azt mondja, hogy nem szereti, ha megdicsérik! Mindannyiunknak szüksége van elismerésre. Úgy vágyunk a dicséretre, mint az ételre. Tehát, ha másokra befolyást akarsz gyakorolni, akkor dicsérd meg őket! Egyszerűen vedd észre… Tovább »

Az ellentétek vonzzák egymást?

  Az ellentétek vonzzák egymást?   A népi bölcsesség szerint az hasonló a hasonlónak örül. De van egy ezzel ellentétes mondat is: az ellentétek vonzzák egymást. Melyik igaz?   A kutatások azt bizonyítják, hogy nagyobb eséllyel szeretünk bele abba az emberbe, akinek hasonló testi adottságai vannak, mint nekünk. Például hasonlóan vonzóak, mint mi. Vagyis kicsi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!