Bízz magadban!

Az ajándékozás lélektana

Vannak, akik lelkesen írogatják a listát, a lehető legtökéletesebb ajándékok után kutatnak a boltokban, míg mások fölösleges nyűgnek érzik az egész ajándékozósdit, mert se idejük, se energiájuk kitalálni, hogy mire is vágyik egyik-másik rokonuk. Vagy talán annyi béna ajándékon vannak túl, hogy semmi kedvük az egész cécóhoz.   Mindannyian megéltük már, milyen az, amikor a… Tovább »

karácsonyi stressz

  Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem a karácsony az év legstresszesebb időszaka. Vásárlás a tömegben, szenvedés, hogy mit vegyek azoknak a rokonoknak, akiket évente egyszer látok, és fogalmam sincs mit szeretnek. Utálom  tömeget a plázákban, amikor mindenki szembejön, sietnek, de lépni se bírok. Karácsonyok itt és ott, munkahelyen, barátokkal, kényszermosoly a giccses angyalkáktól… Tovább »

Te hogy vagy a karácsonnyal?

  Te hogy vagy a karácsonnyal? Ahogy körülnézek, sokszor bizony csak az őrületet látom. A rohanást, az év végi hajszoltságot, de közben még az ajándék is legyen meg, és jót válasszak,  sorbanállás közben ne húzzak be az elém furakodónak. És amikor eljön az ünnep, akkor csinosnak kell lenni, mert ez az elvárás, és mosolyogni kell,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!