Bízz magadban!

Téveszmék, amelyekben mindenki hisz a házassága kezdetén

A házasságról mindannyiunknak megvan a magunk külön bejáratú téveszméje. És ha sokáig hiszünk bennünk, rámehet a kapcsolatunk. Íme néhány.      Lehet, hogy most vannak problémáink, de ha összeházasodunk, elmúlnak. Már miért múlnának el? A házasságkötő teremben nem megyünk át agymosáson, egyikünk sem fog megváltozni egy varázsütésre. Tehát azok a problémák, amelyek gondot okoztak a… Tovább »

4 biztos tipp, hogyan legyél boldogtalan

Miért is akarnál boldog lenni? A boldog emberek unalmasak és bosszantóak. Főleg, ha neked rosszul mennek a dolgaid. Akkor már inkább válaszd a boldogtalanságot! Ebben biztos sikerélményed lesz. Néhány tipp, ha mégis elbizonytalanodnál: Gondolj valami negatívra, és nagyítsd fel! A negatív gondolatok szerencsére olyanok mint a patkányok. Csoportostul érkeznek. Például a munkahelyeden valaki udvariatlanul bánik… Tovább »

Ma válaszd a boldogságot!

Az egyik jele annak, hogy jól tudsz bánni az emberekkel, ha nem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. Például amikor korán reggel valami bosszúság ér: nagy a dugó, bevágnak eléd, beszólnak a boltban, rád csukják az ajtót a metrón. Könnyű ilyenkor dühöngve bevágtatni a munkahelyre, és ráönteni a munkatársainkra, ügyfeleinkre mindazt a frusztrációt, ami kora reggel… Tovább »

Negatív hiedelmeink

  A külvilág mindig belső gondolkodásunk tükörképe. Ha a külvilágban jól mennek a dolgaink, csak azért van, mert a belső világunk rendben van. Semmilyen gondolat nem él a fejünkben következmények nélkül. Minden gondolatunk vagy a siker és boldogság felé visz, vagy eltávolít ezektől. Vagy megerősít, vagy megfoszt minket az erőnktől. Vegyük észre, hogy gondolataink, hiedelmeink… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!