Bízz magadban!

Ami a legjobban érdekelt benneteket 2016-ban

Engem is elkapott az összegzés, áttekintés és számadás lendülete, és kíváncsi voltam, hogy mi érdekelt benneteket a leginkább 2016-ban. Így hát csokorban gyűjtöttem az idei év 7 legnépszerűbb bejegyzését. 

laptop

1. A top téma természetesen a boldogság! Hogyan legyünk boldogok, és mi az, ami akadályozza a boldogságunkat. A legnépszerűbb, legolvasottabb bejegyzésem tehát a következő: A boldogtalan emberek 5 szokása. Talán nem meglepő, hogy szeretnénk mások kárára megtanulni, hogy mi teszi igazán boldogtalanná az embert.

2. A második legnépszerűbb téma a szerelem volt. Szerintem nem létezik olyan nő, akit ne érdekelne, hogyan válik egy boldogan induló párkapcsolat kínos, fájdalmas, szomorú történetté. Ilyenkor persze megkérdezzük magunktól: Miért lesz a nagy Ő-ből seggfej? 

pletyka

3. Még a párkapcsolatokhoz tartozik egy szintén nagy érdeklődést kiváltó bejegyzés: Brutális igazságok, amelyeket tudnod kell a párkapcsolatról. Na, erről nem mondok többet, inkább olvasd el a bejegyzést!

4. A negyedik legérdekesebb téma az önszeretet, önbecsülés volt. Mindenki szeretné megtudni, hogy melyik az a 9 jel, ami megmutatja, hogy nem szereted magadat eléggé. 

magabiztos_no

5. És következik a siker! Ha már jóban vagyunk magunkkal, találtunk egy szerető párt, akkor szeretnénk sikeresek lenni a munkánkban is. Ebben a témában a legnépszerűbb bejegyzés a sikeres emberek 8 hétvégi szokását mutatja be. Január 1-jétől szabad gyakorolni ezeket a szokásokat. 

6. A mai magyar iskolarendszerről írni mindig tuti siker, és jó nagy vitát lehet vele generálni. A 6 ok, amiért az átlagos diákokból lesznek a legsikeresebb emberek című bejegyezésem hatalmas vitát váltott ki egy tanárokból álló facebook csoportban. Persze ők nem értettek egyet az állításaimmal. 

7. És érdekelt benneteket az is, hogy mi az a 10 dolog, amit 40 éves koromra megtanultam. Őszintén szólva a 2016-os év számomra a nagy váltás éve volt. Júniusban otthagytam a tanári pályát, az első és egyetlen munkahelyemet, ahol 20 évig dolgoztam. Nem mondom, hogy nem cidriztem, de álltam a sarat, és úgy tűnik, nem fog felkopni az állunk. Sőt végre valahára olyan munkám van, aminek minden percét élvezem. Szóval ez az év tapasztalatokban, élményekben igen gazdag volt, sokat “bölcsültem” az elmúlt hónapok során. 

Köszönöm, hogy a 2016-os év hónapjaiban is velem tartottál! Kívánok neked boldog, sikeres új évet. Arra biztatlak, hogy merj bátran álmodni, mert az álmok igenis megvalósulnak! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!